Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjolahopp

Klockan är halv tre på natten
och jag sitter på McDonald's
och dricker en stor kopp
bryggkaffe och äter
en munk med chokladglasyr.

Jag har inte ätit på fyra dagar
och koffeinet och sockret
har träffat min hjärna
som en SCUD-missil.

Jag känner mig så pass full av kraft och energi
att jag för en sekund funderar på att gå över
till personalen som står och sover
bakom sina kassaapparater
och dra en vits

men kommer på andra tankar
och virvlar istället ut i natten
till tonerna av min egen melodi.




Fri vers (Fri form) av Karl-Oskar
Läst 88 gånger
Publicerad 2014-12-16 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl-Oskar