Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag står ensam

De vänner jag haft genom åren
har alla sagt
att de gick omkring och bar
på en känsla
av att jag alltid var på väg bort
från dem

vilket var underligt
då jag aldrig gick
någonstans.




Fri vers (Fri form) av Karl-Oskar
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-16 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl-Oskar