Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägskäl - senryu



av själsliga skäl
valde jag en annan väg
rakt ner i diket




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-16 15:49



Bookmark and Share


  Connie
Vilken skruv du fick till! Den träffade där den skulle!
2014-12-16

  Nimbus VIP
Kort och koncist - men beskriver tusen ord! Skickligt skrivet.
2014-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP