Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen är här.

Dagen är här.
Dagen då jag bara rusar förbi.
Klockan tickar....
Alla "måsten" jagar på.
Inköp att göra.
Tider att passa.
Mobilen surrar.
Försenade möten.
Det är ingen ursäkt.
Hur kunde jag bara gå förbi?
Inte se en medmänniska i nöd?
Inte se den framsträckta handen?
Jag lever i ett rikt land.
Och jag går bara förbi.
Upptagen av vad?
Vad kan vara viktigare än att se
sin medsyster, sin medbroder i nöd?
Jag skäms.







Fri vers (Fri form) av Stardust VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-16 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP