Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från google! Titel från skrivar vännen (Taran)


Tystnaden och Oljudet!

Tystnaden och Oljudet

Bränner I varje cell

 

Tinnitus får tystanden att kriga

Finner sin väg till Samarkand

 

Allena i öde land

Kastad upp på en strand

 

Köar i livet

Men ser inte det som blir hen givet

 

 

 (Copyright ©:Lars Hedlin 2014-12-16)

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 335 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-12-16 17:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här gillar jag!
2015-01-15

  ResenärGenomLivet VIP
Bra skrivet om något jobbigt...
2014-12-18

  Teresia Ridell
Berörande i ensamhetens kuriga tystnad.
2014-12-17

    ej medlem längre
Berörande fint.
2014-12-17

  Angel of love
Stark och berörande text.
2014-12-17

  Carina Bendix
Bra och tänkvärt skrivet.
2014-12-16

  ULJO
Bra text till en passande bild
2014-12-16

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fint skrivet om en "osynlig sjukdom"
2014-12-16

  Ingrid Trolle
Fin berörande text
2014-12-16

  Fem hjärtan VIP
Bra text som också berör..!
2014-12-16

    ej medlem längre
En fin text.
2014-12-16

  louisegirl
Ja tinnitus kan kriga..
Bra skrivet!
2014-12-16

    ej medlem längre
Inte givet inte, därför Livar bönen å kärleken en åldrande som inte räds...
2014-12-16

    Dan Myrbeck
Bra!
2014-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin