Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från google!


I forgive you!

Ok so it is I presume

Going behind my back

 

Well I know you didn’t se me

I know you thought I was without bliss

 

But somehow it turned out fine

And you gave me a hug

 

So I forgive you

Hmmm but I wonder if…..

 

 (Copyright ©:Lars Hedlin 2014-12-16)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 260 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-12-16 17:18



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Tänkvärd text.
2014-12-18

  Teresia Ridell
Mm..ibland är det bäst så för ens eget inre lugn. Att förlåta och gå vidare skonar inte minst en själv.
2014-12-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
Tro eller ej
är blott
vår lott!
2014-12-17

    ej medlem längre
It's good to forgive, but ...
2014-12-17

    ej medlem längre
Ens undran kan vara stor, väcker tankar.
2014-12-17

  Angel of love
Mycket tänkvärt.
2014-12-17

  Ingrid Trolle
Mycket bra
och tänkvärt.
Att gå bakom ryggen
är för mig en dödssynd
Ingenting som är lätt
att förlåta.

2014-12-16

  Fem hjärtan VIP
En fin och tänkvärd text!
2014-12-16

    ej medlem längre
Tänkvärt.
2014-12-16

  louisegirl
Ja ibland kan man undra..;)
Bra!
2014-12-16

  Marita Ohlquist VIP
Fastnade speciellt för de sista två raderna.

2014-12-16

    ej medlem längre
En bagatell kan också diktas...
2014-12-16

    ej medlem längre
Hmmm.. Undrar ;)
2014-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin