Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden är från google!


So bright is the light!

So bright is the light

From your beautiful soul

 

So warm is your heart

It is beating like a fine tuned drum

 

You are made from the purest of Love

And I can see life in your eyes

 

 

  (Copyright ©:Lars Hedlin 2014-12-16)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 287 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-12-16 17:19



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ljusbringande
renhet
2014-12-18

  Teresia Ridell
Kärlek, värme och magi. gillas !
2014-12-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
WOOOOW
so well written
with words from
The land of Britten!
Tack för lästitten!
2014-12-17

    ej medlem längre
Beautiful..
2014-12-17

  Angel of love
Så väldigt vackert skrivet.
2014-12-17

  WyS VIP
Finstämd
2014-12-17

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
underbara ord...sista raden tycker jag mycket om
2014-12-16

  Ingrid Trolle
Du ser
och kan
det vackra
2014-12-16

  Anna Nickolausson
underbar värme i dina ord
2014-12-16

  Fem hjärtan VIP
Helt underbart vacker kärleksförklaring!
2014-12-16

    ej medlem längre
Känsliga är dina ögon för det som är vackert.
2014-12-16

  louisegirl
Så varmt och vackert skaldat...
2014-12-16

  Marita Ohlquist VIP
Underbar kärleksförklaring!
2014-12-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Beautiful poem, my friend!
2014-12-16

    ej medlem längre
Vackert å ibland skriver man pärlor om en pärla...själar i ljus å trygghet, ödmjukhet å saktmod!
2014-12-16

  bumerang
Ja, dina ögon ser det vackra,
som vi alla skulle må bra av att se.
Tack att du delar med dig.
2014-12-16

    Dan Myrbeck
Beautiful!
2014-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin