Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Politisk avsnäsning

 Bra Dinamarca!

Effektiv demonstration

mot självgod Söder

 

”Du är inte min talman”

Fem ord vid rätt tillfälle

 

© Kjell Åhsberg




Bunden vers (Tanka) av Kjell Åhsberg
Läst 202 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-12-16 21:11



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Historiska bra ord *ja*
Bra att Talmannen blev tilltalad på samiska också *humor med djup*
/kram
2014-12-19

  Respons VIP
De orden kommer att bli bevingade. Bra skrivet!
2014-12-17

  Chawa VIP
Kan inte låta bli att le väldigt högljutt! Såg klippet - kort och kärnfullt. Bra ordat från din penna!
2014-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Kjell Åhsberg
Kjell Åhsberg