Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina foton upphängda på konsthallens väggar

Tänk så fel det kan bli.

Det skulle förstås vara ett frågetecken efter väggar.

Men nu vet du hur jag tänkte.

När jag inte skriver tillräckligt bra

prövar jag något annat.

Att trycka på en knapp kan inte vara svårt

så det har jag gjort och lämnat in fem foton

till tävlingen som är öppen för alla i kommunen.

Det blev lite dyrt med 45kr för en förstoring

och 55kr styck för passepartouterna, men

vill man synas får man satsa.

Jag räknar med att få åtminstone två

bilder uppsatta men är nöjd med en.

Den tionde januari vet jag.

 

 

 




Övriga genrer av Lars Svedin VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-16 21:13



Bookmark and Share


  Maria Sundelius
Lycka till!
2014-12-17

  walborg
Grattis!!!
2014-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP