Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto tagit 13 december 2008, då var det vinter.


I MORGON

 

när jag vaknar i morgon

hoppas jag må bättre

att allt vänt

det känns så nu i kväll

då hoppas jag att jag

orkar läsa alla meddelanden

svara på kommentarer

nu är det strax dags för sängen

med hopp om att få sova

hela natten

det är länge sedan

jag sovit ordentligt

så det känns att det

är dags nu

efter flera veckors

vakna nätter

 

 

anits 16 december 2014




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-12-16 23:35



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placering!
2014-12-23

  Maria T
Fy så tröttsamt.
2014-12-20

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man får försöka se hoppfullt på det...
2014-12-18

  Anya VIP
Krya på dig! Kramen
2014-12-17

    Dan Myrbeck
Hoppas allt är bra!
2014-12-17

  Lars Hedlin
Kramar om och säger att hoppas du fick det bra!
2014-12-17

  Eva Helene VIP
Låter hoppfullt, hoppas det infriades!
2014-12-17

    Birgersdotter VIP
Hoppas allt känns bättre nu styrkekram
2014-12-17

  Ronny Berk
sänder omtankar !
2014-12-17

  Bibbi VIP
Hoppas innerligt Du fick en god natt.
2014-12-17

    ej medlem längre
Vi hoppa med dig!
2014-12-17

  ULJO
Håller tummarna för att du får en välbehvlig blund och att morgondagen blir bra för dig
2014-12-17
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP