Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sto ljudi, sto cudi


Kod nas u selu
ima svih vrsta ljudi
od onih najnormalnijih
do onih najcudnije cudi

Ima onih koji
po cile bozje dane rade
a ima i onih za koje
vise nema bas nikakve nade

Neki dodju s posla
i odma idu u vrta
a neki ne mogu ni iz kreveta
ako ih na psihi ne ceka crta

Srica da ima i onih
koji su u zlatnoj sredini
koji i rade i uzivaju i kazu:
ma nista se ti ne brini




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-17 09:50



Bookmark and Share


  Connie
Zanimljiv opis sela. Da nije bilo za nadama, srce ?e puknuti.
2014-12-17

    ej medlem längre
jag kan ytterst lite av något språk från Balkan, men det här är en fröjd att läsa. vers och rim sitter perfekt och det nöjer jag mig med här. intressant...
2014-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP