Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vargen är mitt totem


Skammen att vara medborgare i mitt hemland


Jag har så länge kyrkbokföringen funnits

Härstammat från den del av jorden

Vi kallar Norden


Visserligen har jag aldrig identifierat mig med Svea Rike


När så andre vise Talman öppnar upp ögonen mina

Genom att ifrågasätta rätten att kalla sig Svensk

Börjar det morra ur min själs djup


Talmannen är näst efter Konungen det högsta ämbete

Vi har i Nationen Sverige


Assimilera Nordbor som mig om du kan, till den kultur du kallar Svensk.

Det blir ett rent helvete vill jag lova-när du redan uteslutit Samer och Judar


Men lugn lille Björn

Vi kommer väcka dig tids nog.



Ur mitt totem tecknar jag avsky

Mike




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 161 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-12-17 14:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
och, man kan undra.. vad det beror på..
att närmare 800000 människor lade sin
röst..
2014-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt