Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Icke assimilerad Varg!


Vem får bo i Nationen Sverige-Herr Talman




Vilka är kriterierna för att få finnas här?



Vargar får inte finnas!

Havsörn,Kungsörn,Fiskljuse,Pilgrimsfalk,Duvhök?


Judar,Romer ,Samer?



Alla kan inte "Assimileras" att passa in i "Svenskheten"

Så????


Utfärda skyddsjakt?

Utvisa/förpassa?

Koncentrera grupperna?


Som inte längre är önskvärda i vårt hemland.






Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 178 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-12-17 16:40



Bookmark and Share


    Ava He
Kalles Kaviar och knäckebröd är ett kvar för framtida innevånare i vårt Svea rike . Same Sverige ursprungsbefolkning räknas inte som svenska , vad i helvete är då resten av befolkningen om inte ursprunget är svenskt ? SD är ett lite hat parti som lever på folks rädsla
2014-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt