Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden är ifrån google!


Dyrköpt och vild!

Dyrköpt och vild

Strykande vind

 

Gör något annat idag

Allt blir till nytt

 

Leder sällsam känsla bort

Lärdom i livet

 

Attityd i förändring

Aldrig i samma stycke

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 238 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-12-17 16:46



Bookmark and Share


  Lindha W Gustavsson
Säger mycket! Bravo.
2014-12-20

  ULJO
Mycket bra och insiktsfullt skrivet
2014-12-19

  Lena Själsöga Keijser
djupinnebörd
2014-12-18

  ResenärGenomLivet VIP
Bra skrivet...
2014-12-18

  louisegirl
Kloka tänkvärda ord...
Bra skrivet!
2014-12-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärda ord i din text!
2014-12-18

  Connie
Den här texten får mig att tänka på att universum är evigt därför att det inte lever för sin egen skull, utan ger liv åt annat genom sin förändring.
2014-12-18

  Carina Bendix
Positiv och livsbejakande text.
2014-12-18

  Angel of love
Klokt och bra skrivet.
2014-12-18

  Eva Helene VIP
Ja visst, bra!
2014-12-17

  Ingrid Trolle
Mycket tänkvärda ord
går i armkrok med varandra
till en fin dikt
2014-12-17

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ja en positiv text... och tänkvärd!
2014-12-17

    Dan Myrbeck
Klok, tänkvärd.
2014-12-17

  Marita Ohlquist VIP
Stort djup i texten om livets resa!
2014-12-17

    ej medlem längre
Positiv förändring för oss framåt.
2014-12-17

  Teresia Ridell
I ständig förändring färdas vi.. Fint med tänkvärt djup.
2014-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin