Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från google!


The taste of your body!

 

The scent of your soul

The taste of your body

Makes me warm and wild inside

 

Building up the feeling

All on the top of the heat

Making us hot hot hot

 

Hitting that spot

And we will be like fire and lightning

That is what we longing for

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 220 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-12-17 16:48



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Här var det hett..:-)
2014-12-19

    ej medlem längre
Härlig känsla..
2014-12-18

  louisegirl
Här är det gnistor och dunder <3
Vackert!
2014-12-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Här brinner elden het!
2014-12-18

  Connie
Aktiv vulkan, med rykande porer!
2014-12-18

  Angel of love
Så underbart härligt skrivet,
2014-12-18

  Rise Little One
Wow, vilken känsla...
2014-12-17

    Dan Myrbeck
Hot indeed
från staden
bredvid!
2014-12-17

  Marita Ohlquist VIP
Vilt och galet!
På ett positivt sätt.
2014-12-17

    ej medlem längre
Som blixt och dunder...
2014-12-17

  Teresia Ridell
Vilt och vackert !
2014-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin