Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till alla mina skrivarvänner-följare och andra vänner!


Carl Mikael Fäldt är numer "Doc Mike"


Jag har av olika anledningar valt att fega ur!

Kommer fortsättningsvis inte att skriva under mitt namn-har därför skapat mig ett "Nick"

De flesta som varit inne på min sida och eller-fått kommentarer från mig-vet att jag kallar mig "mike" helt enkelt!

Det nya nicket är "Doc.Mike"


Passar på att önska alla en så trevlig Juletid som möjligt är och tacka för mig!


Nu när Doc.Mike tar över;)


Kram från mike




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 472 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-12-17 19:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Då vet vi det Doc.Mike.
Önskar dig också en riktigt God Jul!
2014-12-18

  Per "Läsaren" Sörqvist
Angenämnt Doc.Mike!
2014-12-18

  Bibbi VIP
Välkommen!
2014-12-18

  Connie
Självklart är du välkommen till mitt krypin som Doc.Mike!
2014-12-17

  bumerang
Välkommen Doc.Mike.
2014-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt