Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Icke assimilerade Tyskar 1940


Sent skall syndaren vakna



Det fanns en tid då jag surnade till över den systematiska utfrysning Sverigedemokraterna föreföll vara utsatta för.

Jag blev obehagligt berörd över att ett parti med över 12% av väljarkåren-blev åsidosatt!

Så jag tackar dig Björn Söder och ditt parti-att ni öppnat mina ögon.

Jag tackar SD att ni äntligen visat vad ni står för-fattar att jag drömmer mardrömmar där jag vaknar med dödsångest i svarta stövlars tramp.


Ni trumfade igenom Talmanskapet


Bidrog till att Sveriges Riksdagsarbete leds av en megaloman nolla

Till vilken ingen nykter människa kan hysa aktning!


Detta mina damer och herrar, detta myntar jag i värn för det land

Jag en gång föddes i.


Mitt hemland.





Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 188 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-12-17 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt