Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eller också inte...

Julen är här!
Så underbart.
Alla är lyckliga.
Snön glittrar.
Stjärnor i alla fönster.
Julgranen vackrare än någonsin!
Glada barn.
Önskelistor.
Skinkan på saltning.
Senapen inköpt.
Lutfisken lutad.
Jansson på ingång.
Sillen inlagd.
Syltan syltad.
Massor av pengar.
Julklappar.
Ingen stress.
Glada leenden överallt.
Julsånger lyser frid på jorden.





Fri vers (Fri form) av Stardust VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-17 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP