Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt är bara bra

han var klädd i kritstrecksrandig kostym
men ändå

det finns en viss anspråkslöshet
i att välja
drunkningsdöden

de sista tankarna
familjen?
den fruktansvärda närheten

besynnerligt
hur man kan
med hängivna ord
omyndigförklara

för att sedan låta tyngdlösheten
eliminera alla misstag




Fri vers av Patrik Järf
Läst 639 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-17 21:41



Bookmark and Share


  Natten24
sorglig men fin text.
2017-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Järf
Patrik Järf