Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitten av oktober

Från floden till havet.
En kvist bruten.
Ett sandkorn i ögat.
Molnslöjor skingras
skuggor försvinner.

Från floden till havet.
Ett löfte brutet.
Ett korn av sanning.
Skugga under tältduk
och svart rök.

Mellan floden och havet.
Ett litet barns fotavtryck
under ett berg av betong.
Grått. Svart. Rött.
Allt förskingrat i sanden.





Fri vers av Patrik Järf
Läst 312 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-10-15 15:01



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Jag får lite samma känsla som Lena S, känslan av det som sker i Gaza. Dina ord berör starkt. Det lilla barnets fotspår i sanden som snart är förskingrat med allt annat..
2023-11-03

    Lena Söderkvist VIP
Associerar till kriget i Gaza, men det här kan förstås tolkas på andra sätt också. Gripande med det lilla barnets fotavtryck. Tiden skyler över och bevarar.
2023-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Järf
Patrik Järf