Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från google!


Svart vind i världen!

En ny vind inom politiken

Svart vind i världen

 

Är vi inte alla bröder och systrar?

Hat föder hat och förgör oss alla

 

Nu måste vi alla gå vidare

Nu måste vi förlåta och bygga upp

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 526 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2014-12-18 16:14



Bookmark and Share


  Lindha W Gustavsson
Kloka ord från en klok man!
2014-12-20

    ej medlem längre
Svart vind - en mycket bra liknelse!
2014-12-19

  Fem hjärtan VIP
Mycket kloka ord!
2014-12-19

    ej medlem längre
Klokt och fint förmedlat.
2014-12-19

  Rozsi.kovacs
Viktigt budskap o kloka ord

2014-12-19

  Undine
Du förmedlar ett viktigt budskap! Tack.
2014-12-19

  Ljusletaren
Bra uppmaning som gillas/ kram
2014-12-19

    ADI Nehlin
Kloka ord, instämmer
2014-12-19

  Angel of love
Att kunna förlåta är en stor gåva.
2014-12-19

  Carina Bendix
Bra tanke och text.
2014-12-18

  ResenärGenomLivet VIP
..."förlåta och bygga upp"...jaa, det måste vi...stark text...
2014-12-18

    Birgersdotter VIP
Kloka ord
2014-12-18

  Anna Nickolausson
hela texten är full av insiktsfull empati håller med tillsammans kan vi göra mycket

2014-12-18

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
En empatisk text som säger så mycket...ja vi måste förlåta och förlåtas...Tack
2014-12-18

  Ingrid Trolle
Insiktsfullt och
visa ord som tyvärr
klingar ohörda på
allt för många platser
i världen.
2014-12-18

  Teresia Ridell
Ja verkligen !!
För att citera min 2-åriga dotter;"samarbete". (fint ord som hon lärt sig från tv...och ja jag tror hon har hyfsat koll på vad som menas med det också).
Tänk om våra politiker också kunde lära sig det !
2014-12-18

  Ingrid Trolle

2014-12-18

  ULJO
Väl förmedlat med stor insikt
2014-12-18

  bittemi VIP
kloka ord, fint förmedlade
2014-12-18

    ej medlem längre
Fina kloka ord.
2014-12-18

  Palett
Tänkvärd och viktig text !!
2014-12-18

    ej medlem längre
Ja, det låter sig sägas, men det finns också ondska av djävulsk art som vi får straffa å och om inte hata så bekämpa på vårt sätt å inte bara bön. Tänker i första hand på alla terrorarmeer!
2014-12-18

  bumerang
Din text skiner så rent
Och gör skillnad
2014-12-18

    Dan Myrbeck
Bra skrivet.
Bra rubrik.
2014-12-18

  louisegirl
Mycket bra och klokt skrivet
2014-12-18

  Marita Ohlquist VIP
Bra budskap!
2014-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin