Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegeltankar

Min mun.   Av rött ljus.   Speglad 

mögeldoft.   I tinningen puls / av ljud.  Membran.

och dovt.

i en linje av  gatubarn. Dina ögon.  Rött ljus.

Piskar tonen genom hjärtat.  Lyssna.

Motljus i pulsen.

tvivlar längs vägen

Över halsen läggs pärlor 

av rött

ljus




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 212 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-12-18 17:34



Bookmark and Share


  Scarlett Miryam VIP
"Över halsen läggs pärlor

av rött

ljus"

gör
ont.

(Så +)
2014-12-18

  i af apa
som titeln
i tankar...
2014-12-18

    ej medlem längre
ur, snitt och lava
kursiv,
+

2014-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo