Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ko je lud, ne budi mu drug


Svakim jutrom
kad se probudim
pitam se zasto se ja
ovoliko mucim i trudim

Svaku vecer
prije nego zaspim
sam sebe optuzujem
i sam sebe sudim
sam sebe kaznjavam
i sam sebe kudim

E sada vise necu tako
sada je toga dosta bilo
od danas sam sebi
potpunu slobodu nudim
A vi me ljudi mozete
slobodno proglasiti ludim!









Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-18 23:07



Bookmark and Share


    lory
Bravo
2015-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP