Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto Eva Langrath Repris


Dagen

 

Vaknar sakta
i december

Snövita isen
döljer

Spannen
lämnats ensam
kvar

Tom på vatten

Iskall vind
sveper

Nyper till

Viskar ljuset
syns i öster

(c)Eva Langrath  2008




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 535 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-12-19 07:39



Bookmark and Share


    eva m h
Fin decemberdagsbetraktelse
2014-12-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja nu det händer
det snart vänder
hälsning ljuset
sänder...
Som vanligt mycket
inkännande beskrivet!

2014-12-20

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-12-19

  ULJO
Så fint framfört
2014-12-19

  ResenärGenomLivet VIP
Hoppfulla ord...så fint...
2014-12-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat!
2014-12-19

  Bibbi VIP
Fint.
2014-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP