Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Du är inte ensam i jul

 

Det finns en mening

med allt som sker

 

och varje andetag

får hjälp av Guds hand

 

Låt julen sjunga glädje 

och fånga frid och ljus

 

Det finns många

som vet och ser

 

Du är inte ensam i jul

för det bor änglar i ditt hus

 

Låt dem värma

ditt vinterland




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 494 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-12-19 09:05



Bookmark and Share


  agneta pichler
God fortsättning
Och tack för vacker
Läsning
2015-01-08

  anits VIP
Så fint och hoppfullt skaldat!
2014-12-25

  Teresia Ridell
Åh så värmande och vackert. Som en innerlig kram känns dina ord.

2014-12-24

  Valter Örn VIP
Med rätt attityd är man aldrig ensam hur ensamlevande man än är; det är enastående!
2014-12-24

  Angel of love
Så ömt och fint skrivet.
2014-12-23

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Jaa ! du har alltid varit som en ängel på den här sijten.
2014-12-21

  Bo Himmelsbåge
En varm, öm, trösterik dikt att lysas av i Juletid!
2014-12-20

  Lars Hedlin
Den här var mycket varm fin och trygg..kram ; <3)
2014-12-20

  Kajsa Karin VIP
Fin text som skänker mig hopp!
2014-12-19

  ULJO
Tröst för vilsna själar. Mycket bra
2014-12-19

  bumerang
Så otroligt fint förmedlade tankar
Från en vacker själ.
Fin bild och fin stämning.
God Jul alla änglar!!
2014-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP