Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Homofobi.

Grannar talar bakom hennes rygg,
rädslor inför det "okända", hon är
inte som vi, hon älskar kvinnor...

Homofobier? Partnerskap, äktenskap,
vänskap allt besudlas - inte kan någon
samkönad älska sin like? Varför inte?

Min bästa vän var officer och man i ut-
landstjänst, älskade sin nästa och män.
En god vän av kvalité. Gripbar, pålitlig.

Älska din nästa såsom dig själv!




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 247 gånger
Publicerad 2014-12-19 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje