Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den sista måltiden/foto CMFäldt


Min far


Kärleken i ditt hjärta

Kan jag som den son jag är

Förvalta


Den familj du stred för i ditt anletes svett

Finns ej mer


Men jag finns kvar


Pappa




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 159 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-12-19 19:24



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Fint att minnas sin far så...
2015-01-06

  Fem hjärtan VIP
Mycket fin hyllning som känns i hjärtat..!
2014-12-19

    Sefarge VIP
En varm hyllning
Som känns, från
Hjärtat!Tack.:)
2014-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt