Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinterros




han
bär



fotsida mantel
vävd av jordtoner




åldern
är

av mening uthälld





han vandrar
med milda steg

rör vid rosens blad




hon släpper bladen




blottad
möter

hon




hans blick




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 278 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-12-19 22:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart och fint
2014-12-20

  Ronny Berk
vacker poesi, njutbart med blottade blickar ...
2014-12-19

  Ronny Berk
vacker poesi, njutbart med blottade blickar ...
2014-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser