Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

osynlig




jag vätte
mina tåknoppar




slutna
i press
är denna fotblommas stig




i havet trodde jag
mig
väta
dem


i




tårar var

är


havet




så flydde du
undan


jag samlar alla snäckor jag drömt


blå

blå

röda

släpper dem fria


lindar glömskan om mig


stiger
undan


undan


nu


är jag
osynlig




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 204 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-12-19 22:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslan går in i hjärtans djup
2014-12-20

    Sefarge VIP
Men orden känns inuti
Trots allt,genom
Stillnaden i denna
Dikt.Tack!
2014-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser