Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi kommer alltid att ha varandra


Min underbara skatt

Inga ord kan förklara
inte vackra nog
inte fina nog

Hur dina ögon glimmar
När jag hör ditt klingade skratt
Och mitt hjärta får vingar

Idag sa du till mig

"Mamma när jag blir stor så vill jag jobba med dig, jag ska köra bil och du ska sitta bredvid mig"
Min son är 3år

Jag vet att när du blir stor så kommer du nog inte vilja ha din mor sittandes och hålla dig i handen som du nu tror.

Men Jag kommer alltid att finnas för dig
Jag kommer alltid att älska dig
Och den dagen
då jag inte längre finns bredvid dig

Så finner du mig i ditt hjärta


*





Fri vers (Fri form) av MayaN
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-19 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MayaN