Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skilda världar

Rör mig mellan världar
bor i innerstadens
med dess välbeställda medelklass
som flyr mörkret för ljuset
i avvaktan på
att få inta sina skärgårdsparadis

Och arbetar
i en annan värld
där människor är instängda
i sina områden
utan möjlighet
att ta sig därifrån

Vi lever på samma plats
men i skilda världar
med osynliga murar

Segregeringen är ett faktum




Fri vers av AA VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-20 01:23



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text!
2014-12-20
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP