Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julbudskap

Julbudskapet
klingar falskt
i denna frosseriets
och konsumismens högtid
då andra budskap mullrar

Påbyltade människor
med utsträckt hand
och vädjande ögon
påminner om
att människors villkor
är olika

Vi lever i ett samhälle
som sakta håller på att brista

Julbudskapet
blir likt en kuliss
och lindar in samvetet




Fri vers av AA VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-12-20 14:56



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Starkt budskap...tänkvärt...
2014-12-22
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP