Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden är från google!


Vår längtan får sitt utlopp!

Känn min varma hand som berör din hud

Känn hur jag trevandes smeker dig över allt

 

Du suckar så sensuellt och förnöjt

Samtidigt själ du från mig en het kyss

 

Lekandes tungor dansar för oss

Het älskog sätter oss i brand

 

Vår längtan får sitt utlopp

Vi är mästare av tiden

 

(Copyright ©Lars Hedlin)

 

 

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 281 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-12-20 16:16



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Hett - både stöld och brand!
2014-12-22

  ResenärGenomLivet VIP
Längtansfullt och hett...
2014-12-22

  Angel of love
Kärlek, underbara kärlek.
2014-12-21

  Carina Bendix
Underbart.
2014-12-21

  Eliza-69
Kärlekens hetta härligt..
2014-12-20

  Ingrid Trolle
Hett längtande
kärlek
2014-12-20

  ULJO
KÄRLEK
2014-12-20

    ej medlem längre
Hett! Gillar ;)
2014-12-20

  Teresia Ridell
Brännande... "vi är mästare av tiden". Så fint !
2014-12-20

    ej medlem längre
Sensuellt underbara ord.
2014-12-20

  louisegirl
Kärlek och åtrå i längtande känsla..
Jättefint!
2014-12-20

  Marita Ohlquist VIP
Underbar tvåsamhet i förening!
2014-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin