Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från google!


Ser dig i känslan!

Går förbi och ser dig där i känslan

Står vid flodens strand och minns lite grann

 

Ner i skuggorna med våldsamt rop

Ringer i klockor starkt det här är ingen död

 

Du kan inget göra bara fly in i din dröm

Lär av det som är och vad som blir

 

Det här är det starka nuet

Slit av dig dina kläder

 

Naket inför världen står vi här

Älska skrik lev……

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 248 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-12-20 16:17



Bookmark and Share


  Junia VIP
Så levande och starkt
2014-12-27

    Dan Myrbeck
.....skriv!
2014-12-22

  ResenärGenomLivet VIP
Mer än ord...starkt...
2014-12-22

    ej medlem längre
Just så, lev i nuet!
2014-12-21

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Kärleksfull uppmaning! Gillas
2014-12-21

  Angel of love
Stark i känslan och en vilja som känns.
2014-12-21

  Carina Bendix
Starkt och äkta.
2014-12-21

  Ingrid Trolle
Starkt berörande
djup
2014-12-20

  ULJO
Briljant skrivet
2014-12-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ibland får man
ta i, för att det
skall bli liv i liv
annars går det
lätt förbi...
2014-12-20

  Rise Little One
Intressant titel samt innehåll...
2014-12-20

  Teresia Ridell
Rusande känsla av att fånga nuet.. Starkt och bra !
2014-12-20

  Lindha W Gustavsson
Underfundigt skrivit - du kan!
2014-12-20

  aol
Rakt härligt enkelt fint skaldat och så berörande,
2014-12-20

    ej medlem längre
Underbart!
2014-12-20

  bumerang
Ja, det stämmer för mig också.
Det sublima klätt i ord. <3
2014-12-20

  louisegirl
Bra förmedlat
i känsla och tanke...
2014-12-20

  Marita Ohlquist VIP
Text med starka känslor!
2014-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin