Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rökelse - senryu


ingen julafton
utan doften av myrra
ring brandkåren NU




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-20 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP