Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett försök att översätta en dikt jag skrev på kroatiska


Lyckohjulet


Åter idag
dog jag nästan
av lycka:

jag tittade på himlen,
på molnen
och fåglarnas lek

Jag tittade på månen
och frågade
vart den skulle
den svarade:

Lyckohjulet
snurrar på




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-21 09:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt fint! Kanske ett enda stycke också kan fungera, dvs utan radbrytningar.
2014-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP