Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månkväll på Tellus






Jag ringde



tiden



Den sade
att den kommer



Jag tittade ut



och såg fryspunkten



öppna sig en aning



för att sedan
sluta sej



åter



Den ringde aldrig upp



och förklarade sej



Den flöt som ett höstlöv utmed floden
runtom försökte människor rädda henne



Och sej själva



När de såg varandra falla



Hålla kvar något som redan brustit











Prosa av Lars Gullberg
Läst 269 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-21 11:16



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Tidens timglas
2015-02-17

  Katinka VIP
Väldigt fin poesi. En känsla av kallt månljus.
2014-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg