Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris! En påminnelse om hur många barn har det under julen. Allt är inte som en julsaga.


JUL, JUL, SKRÅLANDE JUL!

 

Ögonblick, blekta i klorin

fransiga i kanten

urvattnade



gömda, inte glömda 

blodbestänkta

alltid knivskarpa


dragen Tomtefar slår

Tomtemor till paket

barnen får smällkaramell


maten kallnar orörd

ljusen slocknar

i barnaögon


JUL, JUL, SKRÅLANDE JUL




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-12-21 16:35



Bookmark and Share


  Kozo
Viktigt !
2014-12-23

  Lars Hedlin
Bra och starkt
2014-12-23

    Dan Myrbeck
Berörande och bra skrivet.
2014-12-22

  ResenärGenomLivet VIP
Starka ord som berör...
2014-12-22

  Valter Örn VIP
Midvinternattens köld är hård, stjärnorna gnistra och glimma...
2014-12-21

  bittemi VIP
Hemsk verklighet, bra beskriven av dej
2014-12-21

  Tess74
Ja usch...
2014-12-21

    Jag är fan större än Sartre
Skarp beskrivning av det man som människa helst blundar för.
2014-12-21

    ej medlem längre
Usch, så bra!
2014-12-21

    ej medlem längre
Bra skrivet. Tänkvärd.
2014-12-21

    ej medlem längre
Starka ord från en kall verklighet för många.
2014-12-21

  Marita Ohlquist VIP
Så bra du beskriver en del ungars bistra verklighet!
2014-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP