Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från google!


Sänder er alla fina tankar!

3 Dagar kvar

Tankarna far

 

I själ och hjärta

Släpper jag nu all smärta

 

Värme och gemenskap

I kärlek tar nu plats

 

Sänder er alla fina tankar

Hoppas ni får må bra

 

Till er alla en riktigt God Jul

Och ett Gått Nytt År

 

(Copyright ©Lars Hedlin)

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 577 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2014-12-21 13:22



Bookmark and Share


  Lindha W Gustavsson
Fina ord!
2014-12-26

  soligajag_1 VIP
Tack Detsamma till dig ?
Sån fin dikt om jul o gemenskap!
Kram
2014-12-25

  Junia VIP
Tack detsamma!
2014-12-22

    Dan Myrbeck
Önskar detsamma!
2014-12-22

    ej medlem längre
Detsamma Till Dig! Detsamma Till Dig!
2014-12-22

  ResenärGenomLivet VIP
Varma, fina önskningar...detsamma till dej...
2014-12-22

  Teresia Ridell
Varmt och fint och jag önskar dig detsamma ! Kramar
2014-12-22

  Angel of love
God Jul och ta hand om er <3
Stor julkram.
2014-12-22

  Carina Bendix
God Jul och Gott Nytt År!! :)
2014-12-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Detsamma till Dig
att allt bra och gott
landar just hos Dig!
*****************
2014-12-21

  Junia VIP
Detsamma
2014-12-21

  Maiah VIP
Önskar dig detsamma, ha en riktigt god jul
2014-12-21

  ULJO
Önskar dig allt gott inför den stundnade högtiden
2014-12-21

    ej medlem längre
Varma ord till frid å glädje!
2014-12-21

    ej medlem längre
Tusen tack för den fina hälsningen! Jag önskar dig detsamma!
2014-12-21

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Tack min vän! Önskar dig detsamma!
2014-12-21

    Birgersdotter VIP
Detsamma fina poetvän.
2014-12-21

    ej medlem längre
Tack detsamma fina poetvännen!
2014-12-21

  Anya VIP
Tack så mycket! Detsamma till dig!
2014-12-21

  Connie
Detsamma till dig vännen! Önskar dig och familjen allt gott <3
2014-12-21

  Marita Ohlquist VIP
Önskar dig detsamma!
2014-12-21

  Ingrid Trolle
Tack käre Lars
Detsamma till dig
2014-12-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Det samma önskar jag dig, min vän!
2014-12-21

  Eliza-69
Vackra varma trygga ord
Trevlig julhelg till dig o familj <3
2014-12-21

    ej medlem längre
Fina ord.. Kram och God Jul till dig ;)
2014-12-21

  louisegirl
Tack för dina varma fina ord, vännen
God jul och Gott nytt år till dig med <3
2014-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin