Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet inte riktigt om det är sammanhängande.


Bristande logik

En natt med skavsår, panikångest och alldeles för mycket att dricka
Jag höll i dig, jag kände dig knappt men ändå, ändå så höll jag dig som mitt hjärta

Kylan var påträngande och skarp
Vi ramlar och jag får ett sår i ögonbrynet, du skrattar åt att jag blöder
jag förmår mig inte att hitta några ord

Bristande logik och ett par trasiga strumpbyxor
Du står i dörröppningen och studerar min rygg
tyst säger du ''jag har aldrig sett trasigare''

Sen gick du.




Fri vers av Imperial
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-21 19:33



Bookmark and Share


    Tommy M
Precis så där trasigt är väl livet ofta. Du speglar det med din dikt. Bra!
2014-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Imperial
Imperial