Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till minne av en flicka

Tysta vingar
I snöflingors dans
Tassande i natten
På lätta fötter
För att lämna kärlek
På farstubron
Där hjärtat alltid bott




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 259 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-12-21 22:10



Bookmark and Share


  miramin
Wow jag ryser
2014-12-27

  M M Mannheim VIP
Underbar men samtidigt sorgsen poesi. Bra poesi att minnas en flicka.
2014-12-22

    ej medlem längre
tycker OM!
2014-12-22

  Coldasice VIP
Vackert!
2014-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish