Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haikus

morgonbris, måsskrik
bland betong-raviners stål
frodas grön mossa


...

askgrå betongtrapp
oljebestänkt asfaltsgård
av maskros förgylld



...

björkarna vandrar
över ängen ned till sjön
dricker månljuset

...


hettan stillas nu
av kall salt vind från havet
ett äpple faller










Bunden vers av Patrik Järf
Läst 301 gånger
Publicerad 2014-12-22 00:49



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Texterna ligger nog som fallit har de, läsningen sedan fick kanske inspiration till idé...
2023-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Järf
Patrik Järf