Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

paus

en katt tassar förbi på gården
månskenet visar vägen
kråkorna vaknar
och talar om det för hela världen

sniglar sölar fram
över kall våt asfalt
kryssar fram mellan mina fimpar
och körsbärsträdens
första tappade blomblad

ett tidningsbud
smäller extra hårt i brevlådorna
för att han kan och vågar
som för att understryka
inga goda nyheter
idag heller




Fri vers av Patrik Järf
Läst 416 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-22 01:00



Bookmark and Share


  Bobski
Gillar denna starkt!
2017-05-16

    ej medlem längre
Du skriver verkligen fint.
2014-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Järf
Patrik Järf