Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psiho delija


U nase vrime slusalo se glazbu
ovisno o tome s kim se druzis
kad bi nekog pita "a sto ti slusas?"
reka bi ti - ma ti se u to ne kuzis

Neki su pusili travu
i slusali Marleya i Petera Tosha
a sva ostala glazba
njima je bila losa

Neki su isli u studentski
i pili pivu i slusali punk i rock
a onaj ko nije tu dolazija
kad bi usa unutra dozivija bi sok

A bilo je i onih koji su slusali
Al Jerraua i Gina Vanelija
a i onih koji su slusali samo talijane
naprimjer Lucia Dallu i Pina Danielija

Onaj ko je bija bogat
moga je slusati sto god je zazelija
ali isto su neke zanimali samo tripovi
i ona teska psihodelija

A danas ko slusa cajke
taj ti je pravi delija
a ko zna, mozda bi ih i ja slusa
da se nisan iz sela odselija








Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 269 gånger
Publicerad 2014-12-22 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP