Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gränslöst sinne är ingen science fiction, ett sådant sinne finns här och nu


Kreativ destruktion


Man kan, bara man vill
det enda man inte kan
är att krypa ur sitt eget skinn
till och med det kan man
om man bara vill

Det finns inga gränser för vad som är möjligt
gränserna har satts upp av de
som tycker om att hålla människor
innanför gränserna för sitt begränsade system
dessa gränser håller oss tillbaka och bromsar upp oss

Alla system och gränser
har skapats av våra hjärnceller
då kan de också byggas om av våra hjärnceller
varför skulle vi ha begränsningar
om det inte finns nåt att begränsa?




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-22 22:03



Bookmark and Share


  träsnidaren
Härlig, fin och filosofisk text. Tänkvärt!
2014-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP