Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalle Ankas jul

Plötsligt var den död. Och jag tänker att döden kommer alltid lika oväntat, man står där helt oförberedd, varje gång. 

- Snälla ”Stanna en stund till” ville jag säga. ”Stanna över julen.” Stanna åtminstone tills jag fått sett Kalle Ankas jul färdigt! 

 Vägen mellan mig och TV:n känns vindlande lång. I skenet från den abstrakta döden rör jag mig som på låtsas.

Men icke desto mindre chockartat över tomheten som uppstod. Den var död, med kanalerna för alltid inkapslade i sin själ. 

 Hur ska jag nu klara mig utan att behöva resa mig ur soffan?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Connie
Läst 277 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-12-24 15:37



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Hehe! Ja, döden slår till när man minst anar det...
bra skrivet !

2015-01-01

  Lars Hedlin
Verkligen bra framfört om just det!
2014-12-28

  Annie b'larsson VIP
Det här är verkligen en äkta brandfackla. Försvann TV-bilden när du satt och tittade på Kalle Anka önskar God Jul! Jag har aldrig hört talas om något så förskräckligt. Det borde inte få hända. Du har mitt absoluta medkännande. Undrar vad SVT ska skylla detta på?
2014-12-25

  ResenärGenomLivet VIP
Tänk så snabbt man blir beroende av saker...snyggt skrivet...
2014-12-25

    ej medlem längre
Hahaha! Vilket öde, värre än döden själv, att faktiskt behöva röra sig någon meter för att byta kanal på tv:n. :P
2014-12-25

  Valter Örn VIP
Det är grymt sade grisen. Min fjärrkontroll pajade så jag kunde bara se TV1! men det blir repriser på konserterna som jag ville se. Men Marie Lundström som var värd i radions P1 var underbar!
2014-12-24

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Det där med kortslutning alltså....om inte Gud kan fixat så kanske elektrikern kan.....
2014-12-24

    ej medlem längre
Bra Connie,bra fråga,det är tungt ibland,för att inte säga jämt:)
2014-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie