Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden

 

 

 

 

 

tvingar mig

konfrontera med mig själv

med allt som är rätt

och allt som är fel

den ler hånfullt

ser på min hopplösa brottning

en meningslös kamp

som trycker ner

sinnen

till botten

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 186 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-01-18 22:25



Bookmark and Share


  Palett
Självrannsakan kan göra ont men vidgar insikten om det egna jaget i både gott och ont. Bra text !
2015-01-20

  Lars Hedlin
Mycket bra framfört med stor känsla!
2015-01-20

    ej medlem längre
Starkt förmedlat!
2015-01-20

  Ljusletaren
Bra ordat om alla som känner sig nedtryckta ibland/ kram
2015-01-20

  issac.a.m
Tystnaden smärtar mer ...


Bra skrivet...
2015-01-19

    Dan Myrbeck
Det är nog människans eviga
kamp mellan rätt och fel.
2015-01-19

    ej medlem längre
Berörande ord....tystnad på gott och på ont.
2015-01-19

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Bra förmedlat! dessa hemska känslor "som trycker ner sinnen till botten"
2015-01-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Du beskriver fint känslor som rasar inom varje människa någon gång.
2015-01-19

  Marita Ohlquist VIP
Så känns det ibland men tystnaden kan även få sinnena att lyfta till oanade höjder.
2015-01-19

  Angel of love
Väldigt bra skriven text om den känslan.
2015-01-19

  träsnidaren
Jag känner verkligen igen mig.
Starkt fångat!
2015-01-18

  ResenärGenomLivet VIP
Du beskriver den berörande känslan så bra, men tystnaden kan också ge svar om man ger sej tid att lyssna...
2015-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One