Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Husarrest

Alla firar Jul, äter gott och har fest
själv sitter hon dömd
till att vara med honom, i husarrest
hennes fotboja är inte elektronisk
det är värre en så
den är psykologisk




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-25 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP