Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hyllning till mina älsklingar/ bilden är tagen när Emma fortfarande bodde i vårt svinkalla uthus!


En tjej till i mitt harem



Hon frös och var hungrig

Gick från gård till gård


Hennes barndom var trygg nog

Att bo hos en Varg


Som mig



Hennes namn är Emma




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 169 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-25 22:18



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underbar berättelse.
2014-12-27

    ej medlem längre
Det är många utekatter som far illa.
Så fint av dig att hand om henne!
2014-12-26

  Connie
Ljuvlig underbart och kärleksfullt beskrivet! Dessa älskade djur, lockar fram en tår!
2014-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt