Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: Carl Mikael Fäldt


Har du försökt sova utomhus ?


Julen är bland oss kristna liksom oss hedningar i Norden

Hjälpsamhetens och kärlekens tid


Jag bär Tors hammare som ett bevis

Ett bevis på att jag alltid går i strid

Mot ondskan.



Tiggarfenomenet väcker min själ

Inte till en vacker Juldag

Snarare äckel och avsky


Med såväl kors som hammare

Kommer jag alltid undra

Hur man är funtad

När man slår

Den slagne




Jag undrar varför snålheten har tagit över nejden

Varför någon slår en fattig sönder och samman


Jag vill veta vem du är som bryter armar

I ren glädje



Jag vill veta vem du är som spottar på tiggare

Vill veta hur du mår

Den dagen allt dig fråntaget är





Då DU sitter där-utanför Coop

Frusen !!!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-25 23:00



Bookmark and Share


  Minkki VIP
bra innehåll
2015-01-06

  Bibbi VIP
Starkt.

Tack för Ditt så stora hjärta för behovens barn!
2014-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt